Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Zloděj využil příležitost a od jablonecké přehrady ujel na veteránské motorce za šedesát tisíc

Policisté pátrají po zloději, který v neděli večer ukradl motocykl JAWA 23 z parkoviště u přehrady v Jablonci. Její majitel si ji přitom cení na šedesát tisíc korun. Jenže svůj stroj nijak nezabezpečil, pouze povytáhl kryt svíčky motoru. A toho zloděj využil.

Majitel nechal stroj zaparkovaný u keře na trávě na parkovišti v Mšenské ulici. „Policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou, kteří nyní šetří veškeré okolnosti celého případu, již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné užívání cizí věci,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté se také obrací na veřejnost. „Policisté žádají o pomoc při pátrání po odcizeném motocyklu širokou veřejnost. Pokud máte jakékoliv poznatky k uvedenému motocyklu, sdělte je policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158. Kontaktovat můžete samozřejmě i policisty přímo na Obvodním oddělení v Jablonci nad Nisou v ulici 5. května na tel. č. 974 480 100. Policisté přijmou jakékoliv informace jak směřující k vypátrání odcizeného motocyklu, tak i k dopadení pachatele,“ dodala.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, motocykl, veterán, jablonec, přehrada, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj využil příležitost a od jablonecké přehrady ujel na veteránské motorce za šedesát tisíc  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.