Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Vězeň uprchl z pracoviště. Ujel s polepeným ukradeným autem

Policie pátrá po uprchlém vězni Romanu Fišerovi, který utekl z nestřeženého pracoviště v České Lípě. Tam sebral jednomu ze zaměstnanců klíče od vozu a odjel s ním neznámo kam. Muž není nebezpečný.

Sedmačtyřicetiletý vězeň opustil pracoviště v úterý 9. dubna mezi 17.45 a 18. hodinou. Před tím odcizil jednomu ze zaměstnanců klíče od osobního vozu, se kterým odjel. Jde o osobní vozidlo tovární značky Volkswagen Bora 1 J stříbrné barvy, rok výroby 2001, opatřené registrační značkou 9B89619.

Zadní a obě boční skla jsou zatmavená. Auto je polepené nejrůznějšími polepy kolem dokola. Na levé přední straně u řidiče jsou černé polepy s obrázkem dlouhé zbraně a také s nápisem "Bora life style". Na zadních bočních sklech jsou bílé polepy s nikem instagramu "Podrezejsee". Na zadním skle je polep s holografickým znakem Volkswagenu. Na zadní části kufru je černý polep "Dont touch my car" a "Čtyři válce stačí, když turbo tlačí". Na pravém boku je černý polep s textem "Hot nipples" a pod registrační značkou "TUNING CREW ZNOJMO".

Hledaný vězeň je vysoký asi 180 centimetrů, štíhlé postavy. Má hnědé oči, černé vlasy a snědou pleť. Z nestřeženého pracoviště v České Lípě uprchl v šedém tričku s krátkým rukávem a v černých pracovních kalhotech do pasu. Na nohou měl černé pracovní boty,“ doplnila policejní mluvčí Ivana Baláková.

Pokud muže někde spatříte, nebo jste ho od podvečera dne 9. dubna někde potkali, informujte o tom policii na bezplatné lince 158.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, uprchlý vězeň, Česká Lípa, Liberecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vězeň uprchl z pracoviště. Ujel s polepeným ukradeným autem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.