Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Opilý muž zapomněl, že není v práci. Z domu vyšel na obhlídku jen ve spodním prádle

Alkohol hrál v hlavní roli případu, který ve středu řešili jablonečtí strážníci. Před domem v Liberecké ulici se před pátou hodinou ranní pohyboval muž jen ve spodním prádle.

„Krátce před pátou hodinou ranní se snažili do domu v Liberecké ulici dostat dva muži, z nichž jeden byl nahý. Oznámení podal operačnímu důstojníkovi městské policie anonym,“ uvedla za magistrát Jana Fričová.

Spoře oděný muž byl vidět i na kameře, a tak se hlídka na místo vydala. Vysvětlení téměř nahého muže ale bylo kuriozní. „Nalehko oděný muž řekl, že slavil narozeniny, kapku přebral a zmožen alkoholem usnul. Když se probudil, evidentně ještě v alkoholickém opojení, vyšel z bytu v domnění, že je v práci a provádí kontrolní obhlídku - pracuje totiž v bezpečnostní agentuře,“ popsala mluvčí. 

Muž si v tu chvíli prý vůbec neuvědomil nedostatečnost svého oděvu. „Zabouchl za sebou dveře bytu, přičemž klíče zůstaly uvnitř.  Strážníci proto objednali zámečníka a nešťastníkovi domluvili, aby příště vycházel z bytu raději oblečený,“ dodala.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Jablonec

Štítky policie, městská policie, strážníci, jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž zapomněl, že není v práci. Z domu vyšel na obhlídku jen ve spodním prádle  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.