Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Policie zadržela muže, který minulý víkend v Železném Brodě ukradl notebook z auta

Železnobrodským policistům se podařilo zadržet pachatele, který minulou sobotu ukradl z automobilu zaparkovaném v Železném Brodě notebook v hodnotě 15 000 korun.

Minulý víkend překonal neznámý pachatel uzamčení vozidla Toyota Yaris, které bylo v té době zaparkované v Železném Brodě v ulici Jiráskovo nábřeží. Muž z automobilu ukradl notebook za 15 000 korun, který měl majitel vozu umístěný v kufru. Včera ráno se však železnobrodským policistům podařilo na základě zjištěných informací zadržet v Železném Brodě třiačtyřicetiletého muže, kterého obvinili z krádeže. Policie také zjistila, že se muž snažil ukradený notebook neúspěšně prodat několika osobám. 

„Policisté zjistili, že tento muž se uvedeného skutku dopustil tím, že 6. dubna kolem třinácté hodiny u níže uvedeného vozidla otevřel dveře u sedadla spolujezdce, kde prohledal přihrádku v palubní desce. Poté ještě otevřel zadní páté dveře u zavazadlového prostoru, ze kterého odcizil notebook i s příslušenstvím v černé textilní tašce a z místa činu odešel. V rámci prováděného šetření železnobrodští policisté zjistili, že se podezřelý snažil odcizený notebook neúspěšně prodat několika osobám. Policistům se také podařilo uvedený notebook u podezřelého v místě jeho bydliště zajistit,“ sdělila policejní mluvčí Libereckého kraje Dagmar Sochorová.

Podle ní byl podezřelý po provedených úkonech ze zadržení propuštěn a nyní mu za spáchání uvedeného skutku hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na dva roky.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Železný Brod, Policie ČR, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie zadržela muže, který minulý víkend v Železném Brodě ukradl notebook z auta  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.