Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Žena odešla z drogerie v centru Liberce bez zaplacení, hrozí jí vězení až na tři roky

Liberečtí policisté obvinili ženu, která měla ve středu odcizit kosmetiku z drogerie v centru Liberce. Za krádež jí v případě odsouzení hrozí trest až na tři léta.

Ve středu odpoledne navštívila mladá žena prodejnu drogerie v centru Liberce. Ukradla krémy a toaletní vody, které schovala do kabelky. Aby svou krádež zamaskovala, koupila si pití v plechovce. „Zaujaly ji zde zejména krémy a toaletní vody, kterými si postupně naplnila svou kabelku zavěšenou na rameni. Poté se vydala k pokladnám, kde si zakoupila nápoj v plechovce a s nezaplaceným zbylým zbožím prošla za prostor pokladen,“ sdělila tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje Klára Jeníčková.

Zaměstnankyně ostrahy si však ženy všimla, zadržela ji a na místo činu zavovala policii. Žena odcizila předměty v hodnotě 4 130 korun. Nyní jí v případě odsouzení hrozí vězení až na tři roky.

„Policisté z Obvodního oddělení v Liberci sdělili 30leté ženě podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za který ji v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na tři léta. Tohoto jednání se totiž dopustila i přesto, že za takový čin byla v posledních letech ve třech případech majetkové trestné činnosti pravomocně odsouzena,“ dodala Jeníčková.

Hodnocení článku je 94 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Liberec, Policie ČR, krádež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomáš Tománek

Asi je z vesnice zvyklá na pultový prodej a nechápe, že když si může vzít zboží sama z regálu musí za něj taky zaplatit.

Úterý, 16. dubna 2024, 09:41Odpovědět

Žena odešla z drogerie v centru Liberce bez zaplacení, hrozí jí vězení až na tři roky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.