Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Tři zranění po požáru v Železném Brodě. Hořelo v jednom z paneláků

, aktualizováno 15. dubna 2024, 14:20

Celkem pět lidí zachránili hasiči z hořícího bytu v panelovém domě v Železném Brodě. Tři se při požáru zranili, dva z nich se zplodin nadýchali méně. Situace vypadala dramaticky, z okna bytu v jednu chvíli šlehaly plameny. Hasiči požár velmi rychle lokalizovali, zlikvidovat se jej podařilo krátce před půl dvanáctou. Požár vyšetřuje kriminální policie.

„Tři zraněné osoby jsme předali do péče ZZS LK. Velitel zásahu ohlásil úplnou likvidaci požáru pár minut před půl dvanáctou. K odvětrání objektu jsme nasadili přetlakovou ventilaci,“ uvedli hasiči.

Počet zraněných upřesnili záchranáři. „Aktuálně jsme ošetřili tři pacienty, jednu osobu jsme převezli k další péči do jablonecké nemocnice, další dva lidé se zplodin nadýchali méně a po ošetření jsme je ponechali na místě,“ uvedli záchranáři.

Kriminalisté z Oddělení obecné kriminality v Jablonci nad Nisou zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu obecné ohrožení z nedbalosti. Ohledání místa požářiště provedou policisté společně s hasiči zítra v dopoledních hodinách," uvedla mluvčí Plicie ČR Dagmar Sochorová

Ohodnoť článek

Foto HZS LK

Štítky hasiči, záchranáři, hzs lk, zzs lk, požár, železný brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři zranění po požáru v Železném Brodě. Hořelo v jednom z paneláků  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.