Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Policie pátrá po muži z Harcova. Od noci na úterý se nevrátil domů

Liberečtí policisté pátrají po šestatřicetiletém muži z Liberce. Ten v ponděli v noci odešel z domova ve Starém Harcově a dosud o sobě nedal vědět. Podle policistů by mohl být v Praze, ale žádné zprávy o něm nemá. Proto se obrací na veřejnost.

„Odešel z místa svého trvalého bydliště v ulici Sosnová, Liberec - Starý Hracov. Muž se do současné doby nevrátil a nepodal o sobě dosud žádnou zprávu. Jeho pohřešování na linku 158 oznámili rodinní příslušníci,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Podle něj by se pravděpodobně mohl nacházet v Praze či jejím blízkém okolí. Na sobě by mohl mít 3/4 kalhoty, mikinu s kapucí cihlové barvy. „Vzhledem k tomu, že opatření, která se v souvislosti s jeho vypátráním doposud realizovala, tedy prověrky v rodině, u známých, v nemocnicích, na nádražích a na místech dalšího možného výskytu, byla zatím neúspěšná, žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešovaném,“ dodal mluvčí.

„Pokud jste jej někdo viděl nebo víte, kde se v současné době nachází, kontaktujte linku 158 nebo přímo policisty na kterékoli policejní služebně,“ uzavřel Robovský.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, pohřešovaný muž, liberec, harcov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po muži z Harcova. Od noci na úterý se nevrátil domů  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.