Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Traktor v Libštátě narazil do domu. Hasiči zajistili obvodovou zeď

, aktualizováno 9. května 2024, 21:06

K dopravní nehodě došlo ve čtvrtek odpoledne v Libštátě na Semilsku. Traktor s plně naloženým valníkem narazil do jednoho z domů, do zdi dokonce prorazil díru. Stav domu posoudil statik, hasiči jej provizorně zajistili. V době nehody v něm nikdo nebyl.

„Rodinný dům jsme odpojili od energií, traktor zajistili proti dalšímu pohybu, uniklé provozní kapaliny zasypali sorbentem,“ popsali hasiči na síti X.

Velitel zásahu si na místo vyžádal speciální vyprošťovací automobil. „K události byl povolán autorizovaný statik k posouzení míry poškození. V zasažené místnosti si připravujeme prostor pro stabilizaci a provozovatel vozidla zajišťuje přeložení nákladu z přívěsu traktoru,“ dodali hasiči po osmnácté hodině.

Hasiči poté provedli stabilizaci domu dle doporučení statika a poté začali s vyproštěním. „Nejprve byl vyproštěn přívěs a následně traktor. Oba poškozené kusy techniky byly naloženy na podvalník. Na závěr byla zajištěna obvodová zeď poškozeného domu," dodali hasiči před devátou večer.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky traktor, nehoda, libštát, hzs lk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Traktor v Libštátě narazil do domu. Hasiči zajistili obvodovou zeď  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.