Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 23. června 2024  |  Svátek má Zdeňka
Bez reklam

S rozpřaženýma rukama šel proti jedoucímu autu. Prý se chtěl zabít

Na kapotu projíždějícího vozu se vrhl před pár dny padesátiletý muž v České Lípě. Podle svědků nejdřív rozpřáhl ruce a vyšel autu naproti, když zabrzdilo, skončil na kapotu a pak se svalil dolů na zem. Údajně se chtěl zabít, tvrdil na mol opilý muž.

Událost se odehrávala v neděli kolem 21. hodiny v Okruží ulici. Řidiče jedoucího Fordem znenadání překvapil muž, který se vyřítil proti jeho jedoucímu vozu.

Jak jsme následně zjistili, jednalo se o 50letého muže z Českolipska, kterému právě v žilách kolovalo 2,5 promile alkoholu. Nedá se vyloučit, že za jeho jednáním stála jen snaha vyvolat nějaký konflikt, i když on tvrdil, že se chtěl zabít,“ uvedl mluvčí Policie ČR Ivana Baláková.

Podle svědků nejprve rozpřáhl ruce a šel přímo proti jedoucímu autu. Jeho řidič začal prudce brzdit a snažil se ho objet. Chodec mu následně úmyslně skočil na kapotu, ze které upadl na silnici.  Zůstal přitom při vědomí a zdravotníky od sebe odstrkoval a urážel je. Asistovat jim tak přispěchali policisté.

Agresivní byl i během převozu v sanitce a také při vyšetření v nemocnici. Lékař ho po všech peripetiích spojených s jeho vyšetřením nakonec propustil do domácího ošetřování. Jeho opileckým excesem v silničním provozu se nadále zabývají dopravní policisté,“ dodala Baláková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky nehoda, alkohol, Českolipsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S rozpřaženýma rukama šel proti jedoucímu autu. Prý se chtěl zabít  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.