Počasí dnes27 °C, zítra19 °C
Pátek 21. června 2024  |  Svátek má Alois
Bez reklam

Tragická nehoda v Bradlecké Lhotě. Při nárazu zemřel spolujezdec, opilý řidič vyvázl s lehkým zraněním

Policisté šetří tragickou nehodu, ke které došlo v katastru obce Bradlecká Lhota na Semilsku. Auto tam vyjelo ze silnice a narazilo do telekomunikačního zařízení. Při nárazu se lehce zranil řidič, jeho spolujezdec ale svým zraněním na místě podlehl.

K nehodě došlo v sobotu po desáté hodině. „Devětačtyřicetiletý řidič jel s vozidlem Renault Trafic na rovném klesajícím úseku směrem od Lomnice nad Popelkou na Jičín, kde dosud z nezjištěných příčin vyjel vpravo mimo komunikaci, kde čelně přední částí svého vozidla narazil do telekomunikačního zařízení. Řidič utrpěl zranění lehčího charakteru a byl převezen k ošetření do Oblastní nemocnice v Jičíně. Jeho spolujezdec však trpěl zranění, kterým na místě nehody podlehl,“ uvedla mluvčí policie Klára Jeníčková.

Řidič byl v době nehody silně opilý a měl i pozitivní test na marihuanu. „U řidiče policisté provedli dechovou zkoušku, která po naměření ukázala hodnotu 2,07 a 2,11 promile alkoholu v dechu a test na přítomnost návykových a psychotropních látek detekoval přítomnost látky THC,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS LK

Štítky nehoda, policie, alkohol, bradlecká lhota

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda v Bradlecké Lhotě. Při nárazu zemřel spolujezdec, opilý řidič vyvázl s lehkým zraněním  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.