Počasí dnes27 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Řidič u Rychnova nedal přednost motorkám. Nehoda si vyžádala středně těžké zranění

Dvě hodiny byla v úterý odpoledne uzavřena silnice I/65 mezi Rychnovem a Rádelským mlýnem. Došlo tam k dopravní nehodě, kdy řidič auta vyjíždějící z účelové komunikace nedal přednost dvěma motorkám. Jedna do auta narazila a pak odmrštila i druhý stroj. Jeden z motorkářů utrpěl středně těžké zranění, druhý vyvázl s odřeninami.

„Řidič osobního vozidla tovární značky Hyundai Accent z účelové komunikace mezi Rychnovem u Jablonce nad Nisou a křižovatkou Rádelský mlýn na silnici I/65 a nedal přednost motocyklu značky Honda jedoucímu po ní ve směru od Jablonce nad Nisou ke komunikaci I/35. Řidič osobního vozidla přitom na hlavní silnici odbočoval vlevo a svou levou zadní částí naboural do přední části motocyklu Honda. Tento náraz Hondu odmrštil na druhý motocykl značky BMW jedoucí za ním v tandemu po hlavní silnici,“ popsala průběh nehody policejní mluvčí Ivana Baláková.

Nehoda si vyžádala středně těžké zranění osmadvacetiletého motocyklisty na stroji Honda, druhý motocyklista z ní vyvázl jen s odřeninami. „Dechové zkoušky u všech účastníků kolize potvrdily, že pod vlivem alkoholu nebyli. Událost uzavřela úsek silnice I/65 od Rádelského mlýna po Rychnov od 17. do 19. hodiny,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky nehoda, motocykl, rychnov, rádelský mlýn, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič u Rychnova nedal přednost motorkám. Nehoda si vyžádala středně těžké zranění  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.