Počasí dnes12 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Zabránil srážce tím, že položil motorku na zem. Policisté hledají svědky

Jablonečtí policisté vyšetřují nehodu, ke které došlo minulý pátek v Jablonci. Na křižovatce ulic Mánesova a V Luzích se málem srazily dvě motorky, srážce zabránil jeden z motorkářů, který svůj stroj položil na zem. Policisté nyní hledají svědky.

„Řidič s motocyklem Wangye přijížděl k uvedené křižovatce po vedlejší ulici V Luzích ve směru od ulice Podzimní, kde při odbočování vlevo nedal přednost řidiči s motocyklem Yamaha, který jel po ulici V Luzích ve směru od ulice Březová a odbočoval vpravo směrem k ulici Palackého. Aby řidič s motocyklem Yamaha zabránil jejich střetu, položil svůj motocykl na vozovku,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová průběh nehody.

Policisté ovšem i nadále šetří veškeré okolnosti celé dopravní nehody včetně jejího průběhu a příčiny pádu motocyklisty na vozovku „Žádají případné svědky celé události a aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Policisté přivítají jakékoliv informace směřující ke zjištění samotného průběhu dopravní nehody a míry zavinění jejich jednotlivých účastníků. Samozřejmě budou rádi i za poskytnutí případných záznamů z kamer projíždějících nebo zaparkovaných vozidel,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, jablonec, svědci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zabránil srážce tím, že položil motorku na zem. Policisté hledají svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.