Počasí dnes26 °C, zítra19 °C
Neděle 30. června 2024  |  Svátek má Šárka
Bez reklam

Opilý bruslař bez helmy chtěl sjet z Ještědu. S vážným zraněním skončil v nemocnici

S život ohrožujícím zraněním skončil ve středu v noci v liberecké nemocnici bruslař, který havaroval při sjezdu z Ještědu do Liberce. Podle policie muž neměl helmu, a navíc byl pod vlivem alkoholu.

Zraněného muže si u silnice všiml svědek kolem 22. hodiny. „Na nohou měl obuté brusle a silně krvácel na hlavě. Lékař jeho poranění označil za život ohrožující a v liberecké nemocnici pacienta předal do péče anesteziologicko resuscitačního oddělení,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Podle ní byl při sjezdu opilý. „Z našeho dosavadního šetření vyplývá, že bruslař před úrazem popíjel alkoholické nápoje a zřejmě pod jejich vlivem se pak rozhodl projet po silnici až dolů do města. Poté, co nabral vyšší rychlost, nezvládl pravotočivou zatáčku a spadl na asfaltový povrch silnice přímo na hlavu,“ doplnila.

Bruslař navíc neměl helmu. „Pokud by při jízdě na bruslích použil ochrannou přilbu, pravděpodobně by nyní nemusel bojovat o život,“ uzavřela.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Liberecký kraj

Štítky policie, nehoda, ještěd, bruslař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý bruslař bez helmy chtěl sjet z Ještědu. S vážným zraněním skončil v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.