Počasí dnes18 °C, zítra27 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Odehnali agresora, který v Liberci napadl ženu. Odvážný pár hledá policie

Policisté vyšetřují případ napadení, ke kterému došlo už v únoru letošního roku v ulici Lazebnický vrch v Liberci. Neznámý muž tam napadl ženu, nakonec jej ale zahnal muž a žena, kteří šli kolem. Policie je nyní hledá, mohli by jí pomoci pachatele dopadnout.

„Po bezprostředním napadení útočníkem žena upadla, čehož agresor využil k pokračování fyzického útoku vůči ní. Jen díky duchapřítomnosti muže a ženy, kteří se nacházeli poblíž místa události, nedošlo k dalšímu pokračování útoku. Pár, přicházející k místu napadení od Papírového náměstí, útočníka zahnal a výrazným způsobem tak dopomohl k ukončení jeho útoku,“ popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policisté nyní muž a ženu hledají. „Žádáme muže a ženu, kterým se podařilo odehnat pachatele fyzického napadení, aby se nám přihlásili prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo na tel. čísle 974 467 121. Jejich svědectví nám může výraznou měrou dopomoci nejen k dopadení pachatele, ale také k objasnění dalších okolností důležitých pro trestní řízení,“ dodal.

Policisté ale hledají také další případné svědky. „Žádáme o spolupráci také veřejnost, která mohla událost vidět, aby se nám ozvala na uvedených telefonních linkách nebo osobně na služebně obvodního oddělení Liberec – centrum,“ doplnil.

„Policisté v dané věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví, za který může pachateli, v případě prokázání viny, hrozit trest odnětí svobody od šesti měsíců do tří let,“ uzavřel Robovský.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, napadení, liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odehnali agresora, který v Liberci napadl ženu. Odvážný pár hledá policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.