Počasí dnes27 °C, zítra21 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Opilý cyklista v Harcově narazil do auta, další nadýchal skoro tři promile

Hned dva opilí cyklisté minulý týden způsobili nehodu. První v Liberci nestihl zabrzdit a narazil do auta před ním, druhý zase ve Cvikově naboural dvě zaparkovaná auta.

Ve středu kolem poledne projížděl devětašedesátiletý cyklista od Bedřichova na Liberec a ve Starém Harcově zezadu naboural do jedoucího auta tovární značky Volvo, jehož řidič musel kvůli situaci v silničním provozu snížit rychlost. „Na vozidle tím způsobil několikatisícovou škodu, ovšem horší následky pro něj bude mít skutečnost, že do kontrolního přístroje policistům nadýchal 1,10 promile alkoholu,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Ve čtvrtek večer zase šestatřicetiletý cyklista, kterému v krvi kolovalo 2,84 promile alkoholu, na náměstí ve Cvikově naboural dvě zaparkovaná vozidla.

„Oba hříšníky nyní čeká vysoká pokuta ve správním řízení, která je snad odradí od dalších jízd na kole pod vlivem alkoholu. Dobrou zprávou je, že sebe ani nikoho jiného při svých karambolech nezranili,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, liberec, alkohol, cyklista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý cyklista v Harcově narazil do auta, další nadýchal skoro tři promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.