Počasí dnes30 °C, zítra28 °C
Středa 4. září 2024  |  Svátek má Jindřiška
Bez reklam

Fyzické napadení u radnice. Policie hledá muže z kamerového záznamu

Liberečtí kriminalisté vyšetřují incident, ke kterému došlo už loni 16. září v centru Liberce. U budovy radnice měl neznámý pachatel napadnout jiného muže. Policie nyní zveřejnila fotku muže, který by jim s vyšetřením incidentu měl pomoci.

„V blízkosti místa události zaznamenaly kamerové systémy neznámého muže, právě v čase, v němž došlo k fyzickému napadení. A právě jeho svědectví by mohlo výrazným způsobem přispět k objasnění důležitých okolností celého případu. V této souvislosti se kriminalisté obrací na veřejnost se žádostí o spolupráci,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

K napadení došlo mezi 3:15 a 3:30. „Poznáváte-li osobu na přiložených fotografiích, ozvěte se policistům prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158, nebo informujte policisty na kterékoli ze součástí obvodních oddělení PČR,“ dodal.

Popis muže

Muž ve věku kolem 27 let je 170-175 cm vysoký, atletické postavy. Měl na krátko střižné tmavší blond vlasy. Na sobě měl zřejmě kostkovanou košili s krátkými rukávy, zřejmě žluto červené barvy, pod kterou měl černé tričko s širokým výstřihem. Na sobě měl široké plátěné nebo teplákové kalhoty světlejší barvy a černou obuv. Uvedený muž se pohyboval v blízkosti centra města a není vyloučeno, že mohl navštívit některý z místních barů a nočních podniků.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky napadení, liberec, radnice, policie, svědek, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fyzické napadení u radnice. Policie hledá muže z kamerového záznamu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.