Počasí dnes26 °C, zítra27 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Ženu vylekaly dvě rány. Do auta někdo zasekl krumpáč

Tanvaldští policisté od úterní noci řeší nezvyklý případ. Do auta před jedním z domů v Plavech totiž někdo asi půl hodiny po půlnoci dvakrát zasekl krumpáč. Auto je kvůli tomu na odpis.

„Obyvatelka obce Plavy právě vypnula televizi ve svém obývacím pokoji, když z ulice uslyšela dvě hlasité rány. Vyhlédla proto z okna a uviděla, že ze střechy sousedovy octavie, zaparkované u bytového domu, trčí krumpáč,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Na ulici ale nikoho neviděla. „Nejprve o tom, co se venku stalo, informovala majitele auta a potom také na tísňové lince nás,“ dodala.

Když policisté přijeli na místo, mohli jen konstatovat, že je auto po zásahu krumpáčem neopravitelné. „Vandal do jeho střechy zasekl pracovní nářadí celkem dvakrát, čímž narušil nosnou část vozu a vyřadil ho tak z provozu na trvalo,“ uvedla Baláková.

Neznámý pachatel se tím dopustil přečinů poškození cizí věci se škodou 60 tisíc korun a také výtržnictví. „Pokud se nám ho podaří dopadnout, může ho soud poslat až na dva roky do vězení. V Libereckém kraji se jedná o ojedinělý případ takového vandalství, objasňují ho policisté obvodního oddělení Tanvald,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krumpáč, policie, plavy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženu vylekaly dvě rány. Do auta někdo zasekl krumpáč  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.