Počasí dnes27 °C, zítra21 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

V rybníku hledal boty, začal se topit. Chlapec nyní poděkoval zachránkyni

Šťastně nakonec skončilo koupání s kamarády u rybníka v Doksech pro Daniela. Když už byl u vody sám, rozhodl se hledat boty, které mu spadly do vody. Jenže se začal topit. Naštěstí byla nedaleko záchranářka liberecké záchranky Klára, která chlapci zachránila život. Oba se nyní po několika dnech opět setkali.

Daniel měl velké štěstí, že ho Klára zaslechla, v tu dobu už seděla v autě, když volání o pomoc zaslechla. Neváhala ani chvilku a skočila do vody Danielovi na pomoc. „Měl hrozné štěstí. Zavolal už opravdu z posledních sil. Když jsem k němu doplavala, byl naštěstí při vědomí, ale nalokal se vody. Cítila jsem, jak se na mě zavěsil a vytáhla jsem ho na břeh. Dýchal a byl při vědomí, ale pro jistotu jsem pro kontrolu zdravotního stavu zavolala kolegy ze záchranky," popsala záchranářka.

Chlapec jí nyní na stejném místě za záchranu poděkoval a předal jí i kytici. Jeho zachránkyně věří, že už si příště dá pozor a že tento příběh bude varováním pro všechny ostatní, aby nepřeceňovali svoje síly, nepohybovali se zbytečně tam, kde nestačí a aby nikdy nebyli ve vodě sami.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS LK

Štítky záchrana, topení, zzs lk, daniel, klára, doksy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V rybníku hledal boty, začal se topit. Chlapec nyní poděkoval zachránkyni  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.