Počasí dnes22 °C, zítra16 °C
Pondělí 9. září 2024  |  Svátek má Daniela
Bez reklam

Během jediného dne nakradl v libereckých centrech kartáčky a další zboží za dvacet tisíc. Muže zachytily kamery

Liberečtí policisté pátrají po muži, který během jediného dne v libereckých obchodních centrech ukradl desítky zubních kartáčků a dalšího zboží za celkem dvacet tisíc korun. Muže zachytily kamery, policie tak žádá o pomoc i veřejnost.

„Prošedivělý muž vyrazil na svou pouť za hranou zákona v pondělí 8. července, krátce před 15. hodinou,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Nejprve si začal kapsy černé bundokošile plnit v drogerii obchodního centra Nisa. Kolem 16. hodiny zavítal do obchodního centra Fórum a naposled byl spatřen při téže činnosti krátce po 17. hodině v nákupním centru Géčko.

„Celková bilance mužovy nutkavé potřeby činila 81 odcizených zubních kartáčků, 7 kusů revitalizačních sér a 32 hlavic holicích strojků. Obchodníci díky němu přišli o produkty za téměř 20 tisíc korun,“ dodal mluvčí.

Policie se nyní obrací na veřejnost. „Poznáváte-li muže, zřejmě cizince, ve věku 55-60 let, kterého zaznamenaly bezpečnostní kamery obchodů, ozvěte se nám prostřednictvím bezplatné linky 158, na tel. čísle 974 467 200 nebo informace k jeho totožnosti a výskytu předejte přímo na služebnu Obvodního oddělení Liberec – Vesec,“ popsal Robovský.

Muž měl na sobě šedivé elastické rifle, modré boty s bílo černou podrážkou, černou košili, na které měl rozhalenou černou bundokošili s lesklými rukávy. „V uvedeném případu policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který může pachateli v případě odsouzení hrozit trest odnětí svobody až na dvě léta,“ uzavřel.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, zloděj, drogérie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během jediného dne nakradl v libereckých centrech kartáčky a další zboží za dvacet tisíc. Muže zachytily kamery  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.