Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Zloděj z nosiče na autě ukradl kolo za sedmdesát tisíc. Za to mu hrozí dva roky vězení

Policie pátrá po zloději, který v pátek mezi 18. a 19. hodinou ukradl v jablonecké Opletalově ulici jízdní kolo přímo z nosiče na autě. Kolo přitom mělo hodnotu 70 tisíc korun. Za to zloději hrozí až dva roky ve vězení.

Majitelka na držák připevnila celkem tři kola, zloděj ukradl kolo Corratec model Revolution Elite černo-bílé barvy. Má bílou vidlici, na horním rámu tmavěmodrou samolepku s bílou kresbou, karbonový rám velikosti 39, vzduchovou vidlici Rockshok, hydraulické kotoučové brzdy, pestrobarevné blatníky a modro-černé sedlo.

Kola byla na místě ještě v 17:50, v devatenáct hodin ale zjistila, že jedno z nich je pryč. „Můžete-li nám ho pomoci najít, volejte prosím linku 158 nebo kontaktujte policisty na služebně v Jablonci nad Nisou,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Kolo podle ní může být nabízeno k prodeji přes bazary nebo přímo náhodným zájemcům kdekoliv na ulici. „Zloděj ani jeho skutečnou hodnotu znát nemusí a je možné, že ho prodá hluboko pod cenou. Pokud se nám ho podaří vypátrat, hrozí mu za krádež kola dva roky odnětí svobody,“ uzavřela.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky policie, krádež, zloděj, kolo, jablonec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Zloděj z nosiče na autě ukradl kolo za sedmdesát tisíc. Za to mu hrozí dva roky vězení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.