Počasí dnes15 °C, zítra14 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Pes na cyklostezce u Slovanu vběhl do cesty cyklistovi. Hledají se majitelé i svědci

Policie šetří nehodu, ke které došlo v pondělí po třetí hodině odpoledne na cyklostezce u fotbalového stadionu Slovanu. Pes tam vběhl do cesty cyklistovi, který pak upadl. Policisté hledají svědky nehody.

„V místech před odbočkou k parkovišti došlo k náhlému vběhnutí dosud nezjištěného psa pod přední kolo jízdního kola cyklisty, který v tomto důsledky spadl na komunikaci,“ popsala mluvčí policie Klára Jeníčková.

Cyklistu pak sanitka se zraněním horní končetiny převezla k dalšímu vyšetření do liberecké nemocnice. „Díky nasazené ochranné přilbě, muž neutrpěl zranění hlavy,“ dodala mluvčí. 

Muž se ženou, kteří byli se psem na procházce po cyklostezce, z místa odešli. Policisté tak nyní hledají majitele psa i svědky. „Žádáme o spolupráci nejen svědky této události, ale také majitele psa, aby se nám ozvali k řádnému objasnění věci. Ozvěte se nám na linku 158, na telefonní číslo 974 466 255 nebo navštivte služebnu Dopravního inspektorátu v Liberci,“ uzavřela Jeníčková.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky cyklostezka, pes, nehoda, cyklista, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pes na cyklostezce u Slovanu vběhl do cesty cyklistovi. Hledají se majitelé i svědci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.