Počasí dnes15 °C, zítra14 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Další vážná nehoda u Obory. Teprve devatenáctiletý řidič způsobil srážku tří aut

K nehodě tří aut došlo v pátek po poledni na silnici 38 mezi Bezdězem a Oborou. Jen o pár dní dříve přitom ve stejném úseku došlo k tragické nehodě, při které zemřeli dva lidé a další čtyři se vážně zranili.

„Devatenáctiletý řidič osobního vozidla tovární značky Fiat 500 se na rovném úseku rozhodl předjet Ford Mondeo. Při tomto manévru přehlédl, že už ho předjíždí mercedes a v levém jízdním pruhu se s ním střetl. Náraz ho odhodil vpravo mimo komunikaci, kde se fiat převrátil na střechu. Mercedes pak ještě narazil do pravého boku fordu,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Řidiče fiatu odvezla zdravotnická záchranná služba s blíže nespecifikovaným zraněním sanitou do českolipské nemocnice. „Hmotnou škodu jsme na místě odhadli na nejméně 300 tisíc korun,“ dodala mluvčí.

Úsek silnice číslo I/38 mezi Bezdězem a Oborou je místem vážných dopravních nehod. „Řidiči by tu měli jezdit se zvýšenou opatrností,“ řekla Baláková.

Koncem července došlo na stejném úseku silnice k další tragické nehodě. Dvacetiletý řidič tam přejel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím autem. V něm přímo na místě zemřel muž, jeho žena a tři děti skončily v nemocnici. V nemocnici poté zemřel i řidič z druhého auta.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, obora, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další vážná nehoda u Obory. Teprve devatenáctiletý řidič způsobil srážku tří aut  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.