Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 12. září 2024  |  Svátek má Marie
Bez reklam

Střet chodce s koloběžkou v Široké ulici. Koloběžkář z místa nehody ujel

Policisté vyšetřují nehodu, ke které došlo minulý čtvrtek v liberecké Široké ulici. Srazila se tam koloběžka, na které jeli dva lidé, s chodcem. Jenže koloběžkář na místě nehody nezůstal a ujel.

K nehodě došlo krátce před jednou hodinou ráno. „Ve směru od ulice U Lomu k Soukennému náměstí, řídil dosud neustanovený řidič místo střetu koloběžku, na níž se přepravovaly dvě osoby, kdy při neohleduplné a neukázněné jízdě řidiče došlo ke střetu koloběžky s chodcem,“ popsala mluvčí policie Klára Jeníčková.

Ten byl se zraněním v obličeji v důsledku pádu převezen k ošetření do Krajské nemocnice v Liberci. „Řidič koloběžky místo dopravní nehody opustil, aniž by splnil povinnost poskytnutí první pomoci, jenž ukládá zákon,“ dodala mluvčí.

Nehodu šetří policisté, kteří hledají svědky. „Z důvodu objasnění celé události žádáme případné svědky a osádku koloběžky, aby se nám ozvali prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158, na telefonní číslo 974 466 255 nebo se dostavili na služebnu Dopravního inspektorátu v Liberci,“ uzavřela Jeníčková.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, chodec, koloběžka, široká, liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet chodce s koloběžkou v Široké ulici. Koloběžkář z místa nehody ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.