Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Řidič u teplárny vjel na přechod, došlo ke střetu s chodkyní. Od nehody ujel

Liberečtí policisté šetří nehodu, ke které došlo na křižovatce ulic Dr. M. Horákové a Melantrichova. Řidič tam vjel na přechod ve chvíli, kdy zrovna na zelenou přecházela žena. Došlo k lehkému střetu, ale řidič zastavil jen na chvíli a ujel. Nyní ho hledá policie.

„Dosud neustanovený řidič blíže nezjištěného červeného osobního vozidla při odbočování vlevo najel na přechod pro chodce v době, kdy chodkyně procházela na signalizační světlo zelené barvy. V ten okamžik došlo ke střetu přední kapoty vozidla s dlaněmi chodkyně. Po střetu řidič vozidla zastavil, chodkyně dala ruce z kapoty auta a řidič následně pokračoval v jízdě dále směrem k ulici U Močálu. Žena byla následně převezena na ošetření do liberecké nemocnice,“ popsala mluvčí policie Klára Jeníčková.

Policisté nyní hledají svědky celé události, ale i řidiče červeného auta, aby se ozvali prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo se dostavili na Dopravním inspektorátu policie v Liberci. „Veškeré informace k případu by dopomohly k objasnění všech okolností události,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, teplárna, přechod, semafor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič u teplárny vjel na přechod, došlo ke střetu s chodkyní. Od nehody ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.