Počasí dnes15 °C, zítra15 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Řidička ve Vratislavicích srazila chodkyni. Hledají se svědci

Liberečtí policisté vyšetřují nehodu, ke které došlo minulou středu ve Vratislavicích v Tanvaldské ulici. Řidička osobního auta tam srazila chodkyni, kterou sanitka srazila do nemocnice. Policie nyní hledá svědky.

Řidička osobního vozidla Ford Fiesta vjela na světelný signál volno do křižovatky ulic Dlouhomostecká a Dřevařská v Liberci, kde se v blízkosti vyznačeného přechodu střetla přední částí svého vozidla s chodkyní. „Následný pád ženy si vyžádal převoz Zdravotnickou záchrannou službou Liberec do krajské nemocnice k dalším vyšetřením. Provedenou dechovou zkouškou byla přítomnost alkoholu u řidičky vyloučena,“ uvedla mluvčí policie Klára Jeníčková.

Podle ní se policisté nyní obrací na veřejnost. „Vzhledem k prověřování případu se touto cestou obracíme se žádostí o pomoc případných svědků, kteří by výrazným způsobem mohli přispět k objasnění průběhu celé události. Informujte nás prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo osobně na služebně Dopravního inspektorátu Liberec,“ dodala.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky policie, nehoda, vratislavice, svědci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička ve Vratislavicích srazila chodkyni. Hledají se svědci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.