Počasí dnes13 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 10. října 2024  |  Svátek má Marina
Bez reklam

Vážná nehoda ve Frýdlantu. Řidič srazil dívku, hledají se svědci

Policisté řeší nehodu, ke které došlo v úterý ve Frýdlantě a která skončila vážným zraněním sedmnáctileté dívky. Policie nyní hledá svědky nehody.

K nehodě došlo kolem 14. hodiny. „Řidič osobního vozidla Audi Q7 projížděl ve směru od zámeckého parkoviště ulicí Jizerskou ve Frýdlantu a při odbočování vlevo do ulice Zámecká se za dosud nevyjasněných okolností střetl se sedmnáctiletou chodkyní, která přecházela silnici v Zámecké ulici zprava doleva,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Dívka zůstala po zaklíněná pod vozidlem a utrpěla přitom těžká zranění. „Zdravotnická záchranná služba ji letecky transportovala na traumacentrum Krajské nemocnice v Liberci,“ dodala mluvčí.

I vzhledem k vážnosti nehody nyní policisté hledají svědky. „Přímí svědci nehodové události nebo majitelé palubních kamer, které ji zaznamenaly, nás mohou kontaktovat na bezplatné tísňové lince 158,“ uzavřela.

Ohodnoť článek

Foto Hasiči Frýdlant

Štítky nehoda, policie, frýdlant, svědci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vážná nehoda ve Frýdlantu. Řidič srazil dívku, hledají se svědci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.