Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Sobota 12. října 2024  |  Svátek má Marcel
Bez reklam

Těžce zraněný koloběžkář. Na křižovatce nedostal přednost, vrtulník ho transportoval do nemocnice

Českolipští policisté šetří nehodu, ke které došlo ve čtvrtek po poledni na křižovatce ulic Žitavská a Sluneční. Řidička tam nedala přednost koloběžkáři, kterého srazila. Muž utrpěl těžká poranění.

„57letá řidička osobního vozidla při odbočování vlevo do ulice Sluneční podle svědků nedala přednost v jízdě dvacetiletému mladíkovi na elektrokoloběžce, se kterým se pak čelně střetla,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Koloběžkář projížděl po hlavní ulici a při kolizi utrpěl těžké zranění, se kterým ho zdravotnická záchranná služba transportovala letecky do krajské nemocnice v Liberci na traumacentrum.

„Vzhledem k vážnosti následků si dokumentaci a prověřování nehodové události na místě převzala služba kriminální policie a vyšetřování českolipského územního odboru a zahájila v této souvislosti úkony trestního řízení pro přečin těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky policie, česká lípa, nehoda, koloběžka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Těžce zraněný koloběžkář. Na křižovatce nedostal přednost, vrtulník ho transportoval do nemocnice  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.