Počasí dnes9 °C, zítra9 °C
Neděle 13. října 2024  |  Svátek má Renáta
Bez reklam

Noční požár ve Vratislavicích. Hořelo v areálu průmyslového objektu

Dvě jednotky hasičů zasahovaly v noci v průmyslovém areálu ve Vratislavicích. Událost byla nahlášena pár minut po půlnoci, zásah trval zhruba dvě a půl hodiny. Při požáru nebyl nikdo zraněn.

„Po příjezdu na místo události hasiči provedli průzkum místa zásahu. Zjistili, že se jedná o požár střešní konstrukce a k jeho lokalizaci a likvidaci postupně nasadili tři proudy – dva proudy C a jeden vysokotlaký proud,“ popsala mluvčí hasičů Jaroslava Benešová.

Hasiči ustavili také výškovou techniku, automobilový žebřík AZ 40 ze stanice Liberec, pomocí kterého se dostali na střechu objektu. „Prováděli hasební práce a rozebírání některých částí konstrukce střechy. Hasiči zasahovali v dýchací technice,“ dodala mluvčí.

Krátce před tři čtvrtě na dvě velitel zásahu nahlásil lokalizaci požáru, o necelou hodinu později pak úplnou likvidaci. „Událost se obešla bez zranění. Příčina vzniku požáru je v tuto chvíli předmětem vyšetřování,“ uzavřela Benešová.

Hodnocení článku je 62 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením HZS LK

Štítky požár, vratislavice, hzs lk, liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Noční požár ve Vratislavicích. Hořelo v areálu průmyslového objektu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.