Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zloděj z Boru se kvůli trenkám Playboy popral s policisty

Pro trenky značky Playboy riskoval vězení a podstoupil konflikt s policisty šestadvacetiletý muž z Nového Boru. Ten si vyčíhl značkové trenýrky v místním Kauflandu. Boxerky si schoval pod oblečení. Jeho počínání ale neuniklo pozornosti ostrahy, která přivolala policii. Do té doby klidný zloděj se změnil v agresivního šílence.

„Zloděj byl do příchodu policistů relativně klidný, to se ale změnilo, když spatřil uniformy. Zadržený muž se z ničeho nic rozeběhl a snažil se i se zbožím, kterého se evidentně nechtěl jen tak vzdát, utéct. Když ho policisté doběhli, nejenom, že po nich plival, ale také se je snažil fyzicky napadnout,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Policistům netrvalo dlouho, než zloděje toužícího po boxerkách zpacifikovali a předvedli na stanici. „Nutno dodat, že to nebylo poprvé, kdy někoho fyzicky napadl potom, co byl přistižen při krádeži. Většinou to byly  bohužel zaměstnankyně místních obchodů,“ dodala mluvčí.

Štítky Playboy, Kaufland, Nový Bor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj z Boru se kvůli trenkám Playboy popral s policisty  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.