Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Kdosi o víkendu zapálil železniční zastávku v Oldřichově

Není to tak dlouho, co prošla rekonstrukcí železniční zastávka v Oldřichově v Hájích. Budovu teď ale kdosi úmyslně nebo z nedbalosti zapálil. Škoda je vyčíslena na 100 tisíc korun. Zastávka nelehla popelem jen díky policistům, kteří v noci ze soboty na neděli jeli kolem a všimli si silného kouře. Po pachateli pátrají.

Požáru si policisté všimli po půl druhé ráno v neděli. „V souvislosti s tímto případem se nyní obracejí na případné svědky, kteří se pohybovali v inkriminovanou dobu v okolí místa zastávky a mohli si tak něčeho všimnout. Jejich informace by mohly významně přispět k objasnění případu. Jakékoliv poznatky je možno volat na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo přímo policistům na  obvodní oddělení v Hejnicích,“ požádala veřejnost mluvčí policie Vladimíra Šrýtrová.

Kdo má požár na svědomí a zda budovu zapálil úmyslně, není zatím jasné. „Policisté provedli kontrolu zastávky a jejího okolí k možnému výskytu osob. V tu dobu se již na místě nikdo nenacházel,“ dodala mluvčí. V případě, že se jim podaří objasnit, kdo požár založil, hrozí mu v případě úmyslného založení požáru až roční vězení.

Štítky Oldřichov v Hájích, požár, Hejnice, železniční zastávka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kdosi o víkendu zapálil železniční zastávku v Oldřichově  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.