Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policie pátrá po muži z Liberce. Trpí depresemi. Poznáváte ho?

Rodina i policisté od pondělí pátrají po padesátiletém Miloslavu Růžičkovi. Muž doma zanechal dopis, z něhož lze usuzovat, že si může ublížit. Trpí depresemi a v minulosti byl již čtyřikrát pohřešovaný. Ve většině případů byl jeho odchod z domova spojený s výhrůžkami, že si ublíží.

Miloslav Růžička odjel z domova v Citroenu Xsara Break ve stříbrné metalíze, registrační značky 2L4 1880. V něm byl také naposledy viděn v pondělí u nákupního centra Albert v Budyšínské ulici v Liberci.

„Mobilní telefon zanechal doma a veškerá šetření, která prováděla policie k jeho nalezení byla prozatím negativní. Žádáme proto o spolupráci veřejnost. Na linku 158 mohou občané volat jakékoliv poznatky, postřehy či informace jak k hledanému muži, tak k vozidlu, ve kterém se pohybuje,“ požádala mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Pohřešovaný muž je vysoký zhruba 188 centimetrů a při odchodu měl na sobě modré džíny, tmavě modrou softshelovou bundu a na nohou kožené hnědé polobotky či sandále.

Štítky policie, Liberec, Citroën Xsara, deprese

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po muži z Liberce. Trpí depresemi. Poznáváte ho?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.