Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muže nalezeného v autě mohl někdo zastřelit

Několik otazníků se vznáší nad nálezem těla šestapadesátiletého muže v obci Luka na Českolipsku. Mrtvého muže našel náhodný kolemjdoucí v pátek ráno v zaparkovaném autě. Policie dnes potvrdila, že byl muž zastřelen třemi zásahy do hrudníku. Zda se jednalo o sebevraždu, nebo se někdo na jeho smrti podílel, není jasné.

„Stále probíhá velice intenzívní vyšetřování okolností případu. Z pitvy, která se již uskutečnila, bylo sice zřejmé, že muž zemřel v důsledku střelných poranění, ale jednoznačně nevyvrátila i možnost účasti druhé osoby na smrti muže. V tuto chvíli tedy kriminalisté prošetřují dvě verze, a to sebevraždu či účast druhé osoby na smrti muže,“ potvrdila mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Zbraň, kterou policisté v autě našli, měl muž v legálním držení. „V dané věci byly zahájeny úkony trestního řízení, ale vzhledem k tomu, že nejsou jednoznačně zřejmé indicie, které by potvrzovaly buď verzi sebevraždy, nebo účasti jiné osoby na smrti muže, nebyla zatím stanovena žádná právní kvalifikace. Vyšetřování okolností případu není v žádném případě u konce,“ dodala mluvčí.

Celý případ tak zůstává v šetření. Vyšetřovatelé není provádí řadu znaleckých zkoumání, expertíz, výslechů a vyhodnocují zajištěné stopy.

Štítky smrt, sebevražda, okres Česká Lípa, Luka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muže nalezeného v autě mohl někdo zastřelit  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.