Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Soud dnes vynese rozsudek v kauze vratislavické pěstírny konopí

Tresty od podmínky po 13 let vězení navrhuje státní zástupkyně pro šest obžalovaných, kteří podle obžaloby ve velkém pěstovali marihuanu v areálu bývalé textilní továrny v libereckém městském obvodu Vratislavice. Ve špičkově vybavené pěstírně policisté loni zajistili skoro 2300 rostlin, z nichž mohl gang získat až 172 kilogramů marihuany. Rozsudek v tomto případu padne u Krajského soudu v Liberci během dnešního dopoledne.

Podle státní zástupkyně šlo o organizovanou skupinu s jasně danou hierarchií. Dobře vynášející byznys zhatil organizované skupině policejní tým Toxi. „Operativní poznatky jsme získali koncem roku 2012. To byl také prvopočátek celého případu,“ poznamenal už dříve Pavel Hoffman z celní protidrogové jednotky, která se na případu podílela společně s policií. V květnu loňského roku, tedy zhruba po roce a půl se policistům podařilo celou dobře organizovanou skupinu pozatýkat.

Foto Policie ČR

Štítky Liberec, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, Pavel Hoffmann

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soud dnes vynese rozsudek v kauze vratislavické pěstírny konopí  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.