Počasí dnes20 °C, zítra16 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Policisté i strážníci pátrali po ženách ztracených při roznosu letáků. Našli je na turistické stezce v lese

Roznos reklamních letáků se stal pořádným dobrodružstvím pro jednasedmdesátiletou seniorku a její čtyřiadvacetiletou vnučku. Obě ženy vyrazily v sobotu ráno na pravidelnou roznášku letáků do Kunratic, Heřmanic, Krompachu a blízkého okolí. Domů se ale vrátily v neděli nad ránem, když je přivezli policisté. Obě ženy totiž společně zabloudily v jednom z lesů a najít je museli až muži zákona.

„V sobotu po setmění totiž zabloudily v lese, kudy si krátily cestu na trase mezi Heřmanicemi a Cvikovem. Ženy požádaly o pomoc telefonicky svou příbuznou až kolem půlnoci, a ta okamžitě zalarmovala policisty,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Hledání to bylo pro policisty ze Cvikova, Jablonného v Podještědí a cvikovské strážníky hodně složité. Mobilní telefon totiž v lesích nešlo blíže lokalizovat. „Štěstí jim ale nakonec přálo a tak zhruba kolem půl druhé nad ránem v neděli obě značně unavené ženy našli v lese na modré turistické stezce v místě zhruba dva kilometry vzdáleném od silniční komunikace vedoucí na Krompach,“ dodala mluvčí. Obě ženy, živé a zdravé, policisté dovezli domů.

Foto Dominik Svoboda

Štítky les, Krompach, Kunratice, Cvikov, Jablonné v Podještědí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté i strážníci pátrali po ženách ztracených při roznosu letáků. Našli je na turistické stezce v lese  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.