Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Předvánoční shon nahrává kapsářům. Během jediného dne okradli tři cestující v MHD

Předvánoční shon nahrává kapsářům a všemožným drobným zlodějům. Na liberecké policisty se během čtvrtka obrátila trojice Liberečanů, které kdosi okradl v městských autobusech. Jen během jediného dne si v libereckém MHD zloději polepšili o lup v hodnotě několika desítek tisíc korun. Policisté proto nabádají k opatrnosti.

Neznámý zloděj si vyčíhl během dopoledne jednadevadesátiletou seniorku, která jela autobusem linky číslo 19 z centra města. Během desetiminutové jízdy jí z batohu ukradl peněženku, ve které měla 200 korun a doklady. „Žena do policejního protokolu vypověděla, že se na ni při nastupování někdo tlačil. Nejspíš to byl zloděj,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Před polednem okradl další zloděj devětasedmdesátiletého seniora jedoucího z autobusového terminálu spojem linky číslo 22 do Americké ulice o peněženku s doklady a hotovostí 160 korun. „Muž během jízdy městskou dopravou zaregistroval, jak se na něj natlačil jeden z cestujících. Nyní ho podezřívá, že to byl právě on, kdo mu rozepnul kapsu bundy a vytáhl mu z ní peněženku,“ dodala mluvčí.

Největší škodu způsobil kapsář během stejného dne ženě, která jela hodinu po poledni tramvají ze Šaldova náměstí ke Starým pekárnám. Během jízdy jí kdosi ukradl téměř nový Samsung Galaxy S6, který jí vytáhl z kabátu. Na rozdíl od ostatních okradených si ničeho podezřelého nevšimla.

Foto Budějcká Drbna

Štítky kapsářství, peněženka, městská hromadná doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předvánoční shon nahrává kapsářům. Během jediného dne okradli tři cestující v MHD  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.