Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Policie pátrá po muži se sebevražednými sklony. Nepotkal ho někdo z vás?

Nepotkali jste během víkendu muže, kterého vidíte na fotografii? Jde o devětačtyřicetiletého Libora Adolfa Pfeifera, který v pátek ráno odešel ze svého domova a od té doby nedal nikomu vědět, kde se pohybuje. Jeho rodina i policisté po něm marně pátrají. Muž z České Lípy trpí depresemi a má sebevražedné sklony.

„Muž odešel z domova ve špatné psychické kondici a už v minulosti se léčil s depresivními stavy. Z tohoto důvodu se žena obává o jeho život, neboť existuje určité riziko, že by si mohl ublížit. Navíc s ním nemá žádné spojení, jeho mobilní telefon zůstal doma,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Pohřešovaný muž si oblíbil okolí cyklostezky Varhany, přírodní rezervaci Peklo, okolí Žizníkova, Písečné a nebo lesíků za sídlišti Sever, Lada a Špičák v České Lípě. Všude tady po něm policisté nyní pátrají.

Libor Adolf Pfeifer je vysoký 175 až 180 centimetrů, středně silné postavy. Má hnědé oči, z domova odešel s několikadenním strništěm a má hnědočerné, vlnité, krátce střižené vlasy. Na bradě má malou jizvu. Jizvy má i na na obou rukách po řezných ranách a popáleninách v důsledku úrazu a na pravém rameni má vytetovaného štíra o velikosti 20 centimetrů. Oblečen je do lehčí černé bundy do pasu, černých riflí ve střihu "mrkváčů" a bílé košile s širšími barevnými pruhy. Na nohou má černé zimní boty.

„Veškeré informace o muži se sebevražednými sklony přijme každá služebna Policie ČR nebo známá tísňová linka 158. Můžete-li pomoci s jeho vypátráním, volejte prosím bez odkladů,“ dodala mluvčí.

Štítky domov, Česká Lípa, policie, Policie České republiky, Žizníkov, Lada, Špičák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po muži se sebevražednými sklony. Nepotkal ho někdo z vás?  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.