Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Silně opilá řidička nabourala cestou do servisu jedno auto, později nadýchala přes tři promile

Ve stavu, ve kterém tahle řidička včera usedla za volant, by většina z nás sotva stála na nohou. Když ji policisté dali dýchnout, ukázal alkoholtestr 3,09 promile. Neuvěřitelnou hodnotu řidička nadýchala hodinu poté, co v jablonecké ulici V Aleji způsobila nehodu. Ani to ji nezastavilo a dojela až do pneuservisu.

Řidička se svým Renaultem jela z Vrkoslavic ve směru do centra města. V jedné z ulic neodhadla boční odstup od zaparkovaného Peugeotu 107 a bočně do něj nabourala. „Řidička ovšem z místa nehody odjela a nesplnila tak povinnosti, které jí ukládá zákon. Policisty však byla krátce před osmnáctou hodinou i s vozem vypátrána u pneuservisu v ulici Knoflíková,“ shrnula mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Právě tam dali policisté ženě dýchnout. „Žena požití alkoholu před jízdou policistům přiznala, ale nebyla jim schopna sdělit kdy a kolik alkoholických nápojů vypila. Dále uvedla, že takto jela z Vrkoslavic do uvedeného pneuservisu proto, že měla proražené přední pravé kolo,“ doplnila mluvčí.

Jen se štěstím žena nikoho nezranila a její opileckou projížďku odnesly jen plechy. Škoda, kterou způsobila, je vyčíslena na 60 tisíc korun. To, že teď nějakou dobu neusedne za volant, asi nikoho nepřekvapí. Nejenže přijde o řidičské oprávnění, ale její hazard skončí také před soudem.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Alej, Renault, Vrkoslavice, Peugeot 107

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silně opilá řidička nabourala cestou do servisu jedno auto, později nadýchala přes tři promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.