Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Po půl lahvi whisky se vracel nad ránem domů. Přepadli ho, usnul a přišel o všechno

Někdy jsou pozdní návraty domů samy o sobě náročné, ještě o dost horší to ale měl čtyřiadvacetiletý mladík, který se vracel z rodinné oslavy. V pondělí ve tři ráno ho totiž nedaleko díry Na Perštýně přepadla tříčlenná skupinka a připravila ho o všechny cennosti včetně klíčů.

Bohužel svědectví přepadeného je poněkud v mlze. Policistům přiznal, že vypil půl láhve whisky, a tak si vlastně ani moc nepamatuje, kdo ho přepadl. „V té době byl tak opilý, že není schopen říci, zda se jednalo o tři muže nebo skupinku, ve které byly i ženy,“ řekla mluvčí liberecké policie Ivana Baláková.

Pak prý dostal facku, upadl na zem a – usnul. Když se po nějaké době probudil, zjistil, že nemá dva mobilní telefony, peněženku s pětistovkou a čtyřmi platebními kartami a také klíče. Celkovou škodu vyčíslil částkou 12 400 korun.

„Policisté případ kvalifikovali jako krádež a neoprávněné opatření platebního prostředku a po neznámé skupince nyní pátrají,“ doplnila Baláková.

Autoři | Foto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po půl lahvi whisky se vracel nad ránem domů. Přepadli ho, usnul a přišel o všechno  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.