Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Další tragický požár. Ve vyhořelém domě v Bohaticích našli tělo majitele

Neuplynul ani týden od tragického požáru v Nové Vsi nad Popelkou a vyšetřovatelé se zabývají další podobnou událostí. Čtyři jednotky hasičů vyjížděli dnes před jednou hodinou ranní do Bohatic na Českolipsku, kde hořel rodinný dům. Celý objekt byl v době příjezdu hasičů silně zakouřen. Požár zřejmě bez přístupu kyslíku sám uhasl. Hasiči v domě našli člověka bez známek života.

Muž, který požár na tísňovou linku oznámil, se vrátil domů, kde zjistil, že dům je celý zakouřený a nemůže v něm najít svého pětasedmdesátiletého otce, se kterým zde žije.

„Provedeným šetřením na místě bylo zjištěno, že se místnost ložnice je již po požáru vyhořelá. Bohužel ve vedlejším obývacím pokoji byl nalezen mrtvý otec oznamovatele. K určení příčiny jeho smrti byla nařízena soudní pitva,“ řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Příčina požáru zůstává předmětem šetření. „V průběhu dnešního ohledání místa požářiště nebyly nalezeny žádné akceleranty hoření a úmyslné založení požáru v domě tak bylo předběžně vyloučeno. V šetření celé tragické události  policisté i nadále pokračují,“ uzavřela Sochorová.

Foto Dominik Svoboda

Štítky požár, dům, Bohatice, okres Česká Lípa, Nová Ves nad Popelkou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další tragický požár. Ve vyhořelém domě v Bohaticích našli tělo majitele  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.