Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Hledá se cyklista. Narazil do dveří autobusu a ujel

Srážku cyklista – autobus tentokrát zřejmě lépe zvládl cyklista. Ten před dvěma týdny narazil do stojícího autobusu v zastávce na Americké ulici, poničil mu dveře a pak bez skrupulí ujel. No a teď ho hledá policie, protože náraz do dveří byl tak silný, že škoda je vyčíslena na pět tisíc.

Policisté se obrací na veřejnost, zda cyklistu neviděli. Případní svědci mohou volat linku 158 nebo se mohou obrátit přímo na dopravní policisty v Liberci na číslech 974 466 577 a 974 466 251.

A jak k nehodě došlo? „Sedmého července kolem 22.20 projížděl zatím neustanovený cyklista Americkou ulicí v Liberci kolem autobusové zastávky městské hromadné dopravy ve směru od Ještědské ulice na ulici Uralskou. V té době tu stál autobus. Cyklista ztratil kontrolu nad svým jízdním kolem a spadl z něj. Přitom poškodil zadní dveře autobusu, jejichž oprava přijde na zhruba 5 000 korun. Zda se cyklista při nehodě zranil, nevíme, protože na nic nečekal, nasedl na kolo a pokračoval v jízdě dál,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Autoři

Štítky cyklista, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledá se cyklista. Narazil do dveří autobusu a ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.