Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policisty zaměstnávají újezdy od nehod, škody jdou často do desítek tisíc korun

Že by vás nikdy nenapadlo odjet od nehody, kterou způsobíte? Bohužel ne všichni podobně uvažují a jen mezi 13. a 16. červencem přibyla libereckým policistům do statistik dvojice nehod, od kterých viník ujel. Svědci obou událostí můžou jakékoliv podstatné informace sdělit policistům na lince 158.

K první nehodě došlo mezi 13. a 14. červencem v ulici Na Perštýně. Kdosi tam naboural zaparkované auto Kia Ceed. „Majitel si ho zaparkoval 13. července před garáží domu č. 246/25 kolem 7:40, a když se na parkovací místo vrátil následující den v 16. hodin, zjistil, že je poškozené,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková. Hledaný řidič na něm způsobil desetitisícovou škodu a z místa nehody ujel.

K druhé nehodě došlo 16. července kolem páté hodiny odpolední. Řidič Škoda Octavia tmavě modré barvy, jedničkové řady s libereckou registrační značkou začínající na znaky 2LB, při vyjíždění z parkovacího místa před Globusem naboural do Fabie. Její řidička přes parkoviště projížděla ve směru od KFC k Bauhausu. „Řidička fabie na místě nehody zastavila, aby se s řidičem octavie domluvila na řešení celé záležitosti, ale ten pokračoval v jízdě dál,“ dodala mluvčí. Na autě řidičky zanechal řidič škodu ve výši 65 tisíc korun.

Foto pixabay.com

Štítky havárie, parkování, Škoda Octavia, Kia Ceed, Globus, KFC, Bauhaus, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisty zaměstnávají újezdy od nehod, škody jdou často do desítek tisíc korun  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.