Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Silně opilý řidič havaroval do stromu, z hořícího auta stihl včas utéct

Trestnímu stíhání čelí od soboty pětadvacetiletý řidič, který kolem jedné hodiny ranní havaroval mezi Bačovem a Lhotou na Semilsku. Silně opilý totiž nezvládl řízení a havaroval do stromu. Když policisté přijeli na místo, jeho auto bylo v plamenech. Bezprostředně po nehodě mladík nadýchal 2,66 promile.

Trestnímu stíhání pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky se proto nevyhne. Na autě mu vznikla škoda ve výši 300 tisíc korun,“ dodala mluvčí policie Ivana Baláková.

K nehodě došlo tak, že mladík v jedné ze zatáček dostal smyk a se svou Octavií vylétl ze silnice a následně narazil do stromu. A jak už to bývá, opilci za volantem mívají největší štěstí, možná proto vyvázl bez újmy na zdraví.

O podobném štěstí může mluvit také čtyřicetiletý podnapilý řidič Fordu Mondeo, který před nedávnem havaroval v Přepeřské ulici v Turnově. Na mokré silnici se neudržel ve svém jízdním pruhu a vyjel vlevo, kde se čelně střetl s protijedoucím Fiatem Punto. Jen náhodou z nehody vyvázli všichni účastníci bez zranění.

Foto Policie ČR

Štítky strom, havárie, okres Semily, Lhota, Škoda Octavia, Ford Mondeo, Turnov, Fiat Punto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silně opilý řidič havaroval do stromu, z hořícího auta stihl včas utéct  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.