Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tři roky se vyhýbá vězení. Policie se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání

Jsou to přesně tři roky, co měl nastoupit do výkonu trestu. Před tím se ale skrývá neznámo kde. Řeč je o Miloslavu Kurfiřtovi, který má trvalé bydliště v Pěnčíně na Jablonecku. Tam se ale nezdržuje a proto se policisté obrací na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání. Víte, kde se zdržuje? Kontaktujte policisty na lince 158.

Na Miloslava Kurfiřta v půlce roku 2013 vydal Okresní soud v Ostravě příkaz k dodání do výkonu trestu pro přečiny ohrožení pod vlivem návykové látky, maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. „Hledaný muž se v místě svého trvalého pobytu v obci Pěnčín na Jablonecku nezdržuje a jeho současný pobyt není znám. Veškeré poznatky a informace k pobytu či pohybu hledaného muže sdělte policistům na bezplatné lince 158,“ požádala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Hledaný jednačtyřicetiletý muž je vysoký 175 až 180 centimetrů, má hnědé dlouhé vlasy, hnědé oči a obloukovité obočí. Je štíhlé postavy a má oválný obličej. Má středně velký rovný nos a střední ústa.

Foto Policie ČR

Štítky okres Jablonec nad Nisou, Pěnčín, Okresní soud v Ostravě

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři roky se vyhýbá vězení. Policie se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.