Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Zloděj okradl invalidu. Pod rouškou tmy mu zmizelo auto zaparkované před domem

Okrást invalidu se neštítil neznámý zloděj, který řádil v noci ze středy na čtvrtek v Novém Boru. V nočních hodinách totiž ukradl v ulici Rumburských hrdinů zaparkovanou Škodu Favorit. Ta stála na místě vyhrazeném pro invalidy před jedním z domů. Invalidní majitel auta tak nyní přišel o svůj jediný dopravní prostředek.

„Ačkoliv zanechal za oknem kartu, která identifikuje vozidlo invalidy, nemělo to  žádný účinek na zloděje, který tento favorit v noci odcizil. Majitel jeho zmizení zaznamenal kolem třetí hodiny nad ránem, když venčil svého psa. Své auto zahlédl na parkovišti naposledy ve středu kolem osmé hodiny večerní,“ řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Přesto, že se jedná o starý automobil v hodnotě 10 tisíc korun, majiteli vůz hodně chybí.„ Aby té smůly neměl málo, tak si  ještě zapomněl v přihrádce dveří peněženku s veškerými doklady, které jsou nyní také pryč. Do policejního protokolu uvedl, že si peněženku v autě nikdy nenechává. Na svou chybu ihned doplatil, a tak mu kromě vozidla chybějí i důležité doklady, které si musí nově obstarat,“ dodala mluvčí policie.

Po odcizeném favoritu už policisté vyhlásili celostátní pátrání.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Nový Bor, Škoda Favorit, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj okradl invalidu. Pod rouškou tmy mu zmizelo auto zaparkované před domem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.