Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Podzimní novinky ve Sport Parku: škola bruslení Bruslička i on-line vstupenky na veřejné bruslení

PR článek

Začátek veřejného bruslení ve Sport Parku Liberec, které bylo letos zahájeno 7. září na sportovním veletrhu Sport Live 2019, je v této sezoně doprovázen zajímavou novinkou. Přímo v libereckém Sport Parku Liberec vznikla nová škola bruslení Bruslička, která je určena dětem od 3 let i dospělým, kteří si chtějí osvojit správné základy pohybu na ledě. Garantem Brusličky je hokejový klub Bílí Tygři Liberec a každému se zde na lekcích budou věnovat profesionální trenéři.

Lekce Brusličky probíhají formou tzv. „open class“ přímo ve Svijanské aréně – každý tak může začít s návštěvami lekcí úplně kdykoliv a pro zajištění plynulosti výuky není nutné navštěvovat všechny po sobě navazující lekce. Lektorky bruslení a trenéři TJ Bílí Tygři vedou lekce individuálně a s každým tak trénují podle jeho dovedností a potřeb. Bruslička je tak otevřená opravdu každému, ať už chce bruslit jen pro radost, nebo pokud se děti rozhodnout v budoucnosti zaměřit na hokej či krasobruslení.

Lekce Brusličky jsou již v plném proudu a každý týden probíhá celkem pět lekcí pro veřejnost, jedna speciální lekce určená pouze pro dospělé a na vybraných lekcích v průběhu sezóny si zájemci budou moci osvoji i správnou techniku bruslení s hokejkou. Jedna lekce ve škole bruslení stojí 120 Kč, permanentka na 10 vstupů pak vyjde na 1000 Kč. Více informací o provozu školy bruslení Bruslička najdete na www.sportparkliberec.cz.

Rozpis lekcí školy bruslení Bruslička

  • Pondělí 16:00–17:00
  • Úterý 17:30–18:30
  • Středa 16:00–17:00
  • Pátek 18:30–19:30
  • Sobota: 6:15–7:15 pouze pro dospělé
  • Sobota 8:45–9:45 

    Vstupenky na veřejné bruslení nyní koupíte i on-line

    Další novinky se letos ve Sport Parku Liberec týkají i samotného veřejného bruslení ve Svijanské aréně. Od této sezóny si každý může vstupenky zakoupit na konkrétní termín on-line, a to prostřednictvím portálu Ticketmaster. Mimo tuto cestu lze vstupenky koupit před bruslením i na pokladě číslo 6 v Rotundě v areálu Sport Parku nebo můžete využít i Multisport kartu a Activepass, které na veřejné bruslení akceptujeme. V případě nákupu vstupenek on-line máte jistotu, že pro vás na veřejném bruslení bude místo.

    Otevírací doba veřejného bruslení

    • Úterý 18:00–19:00
    • Sobota 15:00–17:00
    • Neděle 15:00–17:00

      Štítky sport park, škola bruslení, bruslení, vstupenka, Liberec, Bílí Tygři Liberec, Ticketmaster

      Podzimní novinky ve Sport Parku: škola bruslení Bruslička i on-line vstupenky na veřejné bruslení  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

      Můj profil Bez reklam

      Přihlášení uživatele

      Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

      Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
      kodexem
      a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

      Zapomenuté heslo

      Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.