Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nová kolekce Jizerské 50. Styl, šmrnc i tradice

PR článek

Čepice české výroby z Jizerské 50 patří každý rok k žádaným suvenýrům a ani letos tomu nebude jinak. Tentokrát si navíc můžete pořídit ve stejných barvách jako čepice i stylový svetr. Oba kousky můžete pořídit jako vánoční dárky. Svetry lze objednat pouze do 11.11.2019, tak neváhejte. Z nové kolekce vybírejte v e-shopu na www.jiz50.cz nebo si produkty můžete dokoupit v registračním systému.

O výrobu oficiálních čepic Jizerské 50 se dlouhodobě stará česká společnost Kama, která se zabývá pletením čepic již od roku 1989 a letos tak slaví třicetileté výročí. Původně vznikla jako malá domácí výroba a postupně si vypracovala stabilní pozici na trhu v tuzemsku i zahraničí. 

Letos máte na výběr z modré a červené varianty, cena dospělé čepice je 590 Kč, dětská stojí 490 Kč. Ve stejných barvách si můžete vybrat také svetry, které zakoupíte po slevě za 2 990 Kč. Na obou kouscích z limitované edice je znázorněna dvojstopa, kterou věrně zná každý běžkařský klasik.

Čepice a svetry je možné objednat při přihlášení nebo dodatečně v registračním systému. Pokud nejste účastníkem závodu a rádi byste si čepici nebo svetr pořídili, ať už pro sebe nebo věnovali jako dárek, lze si je objednat přímo z e-shopu na www.jiz50.cz. Po objednání si můžete vybraný kousek vyzvednout zdarma společně se startovním číslem v Expu Jizerské 50 v OC Nisa Liberec před závodem.

 Upozorňujeme, že svetry je možné objednávat pouze do 11.11. 2019.

Štítky Jizerská 50, lyže, závod, Jizerská padesátka, svetr, čepice, výroba, Kama, Světová výstava

Nová kolekce Jizerské 50. Styl, šmrnc i tradice  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.