Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vítězem Jizerské 50 se stal Andreas Nygaard. Mezi Čechy dojel nejlépe Jiří Pliska

Padesátý třetí ročník Jizerské 50 se pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Přestože na trati ještě bojují stovky závodníků, o vítězích je již rozhodnuto.

Králem letošní Jizerské 50 se stal stejně jako loni norský závodník Andreas Nygaard. Nejrychlejší ženou se stala Švédka Britta Johansson Norgren.

Kateřině Smutné bohužel třetí vítězství nevyšlo. Nakonec dojela pátá. Do poslední chvíle ale nebylo jasné, na jestli neobsadí bramborový stupínek. Smutná totiž o čtvrté místo bojovala v cílové rovince. Přesto ale byla nejrychlejší českou závodnicí.

Na druhém místě za Nygaardem skončil Oskar Kardin a třetí místo obsadil Petter Eliassen. Nejlpeší Čech, Jiří Pliska, dojel na 21. místě. Druhou nejrychlejší ženou byla Emilie Fleten a třetí dojela Lina Korgren.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto jiz50.cz

Štítky Jizerská 50, Jiz50, Jizerky, závod, Liberecko, Jizerská padesátka, Andreas Nygaard, Česko, Britta Johansson Norgren, Oskar Kardin, Petter Eliassen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vítězem Jizerské 50 se stal Andreas Nygaard. Mezi Čechy dojel nejlépe Jiří Pliska  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.