Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sport žije! Přijďte se o tom přesvědčit na Sport Live 2020

PR článek

15. ročník sportovního veletrhu Sport Live 2020 je již za rohem a jeho hlavním cílem je ukázat, že sport i v této době stále žije. V sobotu 5. září od 9:00 do 16:00 se Home Credit Arena a Sport Park Liberec promění v inspirativní místo pro setkání všech sportovních nadšenců.

Na jednom místě se tak můžete potkat se zástupci desítek sportovních klubů a oddílů, které „svůj“ sport naživo představí každému zájemci z řad veřejnosti. Kluby na Sport Live také tradičně zahájí nábor nových členů pro sezónu 2020/2021. 

„Sport Live je pro nás každoročně jednou z nejdůležitějších akcí v Home Credit Areně a celém Sport Parku Liberec a ani letos v této podivné době nás nic nezastaví v tom, abychom ho uspořádali. Kdo jiný než my – Sport Park Liberec – by měl sport podporovat a pomoci mu přežít?“ říká Martin Trita, marketingový manažer organizátora akce SFM Liberec.

Na veletrhu se kromě náboru členů do sportovních klubů můžete těšit i na bohatý doprovodný program, ve kterém nebude chybět zahájení sezóny veřejného bruslení, které tentokrát proběhne přímo na ledové ploše Home Credit Areny, den otevřených dveří na sportovištích, sportovní víceboj s Týmem silniční bezpečnosti, orientační běh areálem Sport Parku Liberec a mnohem víc.

Sport Live 2020 bude „anti-covid ready“

„Přípravy veletrhu nenecháváme náhodě a jak říkáme – náš areál bude tzv. anti-covid ready. Pro návštěvníky jsme si připravili několik důležitých organizačních opatření, která respektují platná vládní nařízení,“ upřesnil Martin Trita. Návštěvníci Sport Live 2020 se tak musí připravit na to, že vstupy a výstupy na veletrh a z něj budou tentokrát striktně oddělené a pořadatelé budou při vstupu do Home Credit Areny zajišťovat, aby se na jednom místě ve vnitřních prostorách nenacházelo více než 500 osob. Na viditelných místech v areálu, a také u jednotlivých vystavovatelů bude vždy k dispozici dostatek dezinfekce na ruce. 

„Věříme, že tato opatření se nedotknou skvělého zážitku z veletrhu, který si každý návštěvník od nás odnese. Všechny návštěvníky proto žádáme, aby tato opatření důsledně dodržovali a řídili se pokyny organizátorů,“ doplňuje Martin Trita.

Více informací o veletrhu najdete na www.sportliveliberec.cz nebo ve facebookové události Sport Live 2020.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky spot live, Home Credit Arena, veletrh, Liberec, sport, SPORT PARK a.s., Home Credit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sport žije! Přijďte se o tom přesvědčit na Sport Live 2020  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.