Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Na Sport Live 2020 se představí sportovní kluby i bohatý program

PR článek

V sobotu 5. září 2020 od 9 do 16 hodin se v areálu Sport Parku Liberec a v Home Credit Areně uskuteční 15. ročník největšího sportovního veletrhu na severu Čech Sport Live 2020. Jeho hlavním cílem je přiblížit sport co nejširší veřejnosti a představit návštěvníkům různé známé i méně známé sporty a sportovní kluby.

Na Sport Live 2020 se na ochozu Home Credit Areny představí více než 50 sportovních klubů a oddílů. Ty návštěvníkům naživo zprostředkují ukázky a zážitky z jejich sportu, aby si každý mohl udělat přesnější představu, jestli konkrétní sport pro ně nebo jejich děti bude ten pravý. Kluby současně na Sport Live 2020 zahájí nábor nových členů pro sezónu 2020/2021.

„K veletrhu Sport Live tradičně patří i bohatý doprovodný program, o který návštěvníky neochudíme ani letos. Jedním jeho z hlavních bodů je i tentokrát zahájení nové sezóny veřejného bruslení ve Sport Parku Liberec. Tentokrát ale bude speciální a odehraje se přímo na extraligovém ledě v Home Credit Areně a návštěvníkům se tentokrát budou věnovat lektoři ze školy bruslení Bruslička,“ uvedla za organizátora manažerka veletrhu Sport Live 2020 Tereza Matulová. Veřejné bruslení v Home Credit Areně bude probíhat ve třech blocích od 10:30, 13:00 a 15:00 a je nutné si na něj zakoupit vstupenku buď online v síti Ticketportal nebo na pokladně Rotunda. Brusle bude možné si zapůjčit již od 8:30 přímo v JB Sportu.

Časová osa veletrhu

Pro děti pak na veletrhu nebudou chybět sportovní soutěže a závody – zapojit se budou moci do oblíbeného Sportovního víceboje s Týmem silniční bezpečnosti, kde se děti na jednotlivých stanovištích u vybraných klubů zapojí do soutěžních aktivit a po absolvování víceboje získají odměnu. Ve spolupráci s Českým svazem orientačních sportů si organizátoři pro děti připravili orientační závod po areálu Sport Parku Liberec, který bude naplánovaný přesně podle pravidel orientačního běhu včetně zastávek na kontrolních bodech. Závod je určený pro jednotlivce i dvojice a bude se do něj možné přihlásit přímo na stánku ČSOS.

Pro fanoušky fotbalu je na centrálním parkovišti naplánovaný exhibiční turnaj malých fotbalistů z FC Slovan Liberec a FK Jablonec a u stánku O2 si mohou užít debatu s fotbalisty z týmu osobností Real Top Praha a s ní spojenou autogramiádu, které se zúčastní bývalý fotbalový reprezentant Milan Fukal a zpěvák Jakub Děkan.

Letošní ročník veletrhu Sport Live 2020 probíhá pod záštitou hejtmana Libereckého kraje Martina Půty.

Veletrh je veřejnosti otevřený od 9 do 16 hodin a vstup na něj je zdarma. Více informací najdete na www.sportliveliberec.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky sport live, Liberec, arena, sportovní klub, veletrh, sport, FC Slovan Liberec, Home Credit Arena, Česko, Český svaz orientačních sportů, Home Credit, FK Baumit Jablonec, Real TOP Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Sport Live 2020 se představí sportovní kluby i bohatý program  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.