Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jizerskou 50 a SkiTour rozzáří nová barva: T-Mobile jako nový partner připraví aplikaci závodníkům

PR článek

Nepřehlédnutelná magentová barva dorazí letos v zimě i do českých hor. Závodníci 54. ročníku Jizerské 50 a 14. ročníku SkiTour se s ní setkají jak v zázemí, tak i ve svých telefonech. T-Mobile totiž vnáší do tradiční zimního sportu svěží vítr moderních technologií. Díky novému prémiovému partnerovi se můžete těšit na mobilní aplikaci, se kterou vám z Jizerské 50 ani SkiTour už nic neunikne.

„Jsme rádi, že se takto silná značka spojila s legendou zimních sportů Jizerskou 50 a největším českým seriálem běžeckého lyžování SkiTour. Je vidět, že běžecké lyžování se stává v Česku čím dál více populární. Vnímáme spojení těchto dvou značek jako příležitost každého sportovce uniknout ze světa komunikačních technologií do přírody za sportem,” říká Petr Lešek za organizační tým 54. ČEZ Jizerské 50 a seriálu SkiTour.

Hlavní novinkou připravenou již od letošní sezóny bude mobilní aplikace, se kterou se budou moct závodníci připravovat na závod, ale také si třeba zasoutěžit. Díky ní budou mít účastníci všechny důležité informace u sebe v kapse dostupné na pár kliknutí. Bude sloužit účastníkům také pro zkrácení dlouhých chvílí prostřednictvím hry o ceny. Celá aplikace pak bude propojena s programem T-Mobile přímo v zázemí závodu. 

A co by to bylo za závod bez fotky na památku, kterou budete moct ukázat přátelům jako důkaz, že jste to fakt dali? T-Mobile každému závodníkovi nejméně jednu takovou pořídí. Takže teď už nezbývá než namazat běžky, pustit se do tréninku a vyladit ty nejlepší úsměvy na trať. 

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky jizerská 50, jiz50, tmobile, závod, lyže, Jizerská padesátka, T-Mobile, běh na lyžích, ČEZ, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jizerskou 50 a SkiTour rozzáří nová barva: T-Mobile jako nový partner připraví aplikaci závodníkům  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.